Lyofilizovaný červený rybíz, tedy červený rybíz sušený mrazem, prochází procesem, při kterém je ovoce prudce zmraženo a následně pomalu sušeno ve vakuu
Více zdePopis:
Lyofilizovaný červený rybíz, tedy červený rybíz sušený mrazem, prochází procesem, při kterém je ovoce prudce zmraženo a následně pomalu sušeno ve vakuu. Zde dochází k odstranění 95 % vody a také kyseliny octové. Lyofilizované ovoce si zachovává svou chuť, vůni, strukturu i přirozenou barvu, ale také vitamíny, živiny a minerály běžně obsažené v čerstvém ovoci. Pokud mrazem sušené ovoce správně skladujete, má dlouhou trvanlivost. Mrazem sušený červený rybíz si uchovává vlastnosti čerstvého rybízu s příjemným křupnutím.
Upozornění:
Alergeny: Může obsahovat stopy lepku, arašídů a skořápkových plodů.
Složení:
Mrazem sušený červený rybíz 100 %.
Obsah:
15 g
Výrobce:
Allnature s.r.o, Březhradská 148, 503 32 Hradec Králové
Nutriční hodnoty na 100 g:
Energetická hodnota
1052 kJ/ 254 kcal
Tuky - 1,3 g
z toho nasycené mastné kyseliny - <0,25 g
Sacharidy - 30,3 g
z toho cukry - 30,3 g
Bílkoviny - 7,2 g
Sůl - 0,03 g